Şehit Polis Halim Çalkan İlkokulu
YENİ MAH. İZZETTİN HOCA SK. NO: 4 MERZİFON / AMASYA

VİZYON

Şehit Polis Halim Çalkan İlkokulunu, saygın, güvenilir, ilk tercih edilen okul haline getirmektir.

MİSYON

Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmaktır. BİZ; · Sevgi ve saygıya, · Sorumluluk bilincinin gelişmesine, · Doğru, adil ve demokratik davranmaya, hata ve başarıları paylaşmaya, · Özgüvene, · Bireysel ve Grup disiplinine, · Araştırma ve Analitik düşüncenin geliştirilmesine, · Eleştiriye açıklığa, · Pozitif düşünceye, · Yaşam boyu öğrenmeye, · Yüksek motivasyona ve ödüllendirmeye, · Her tür şiddete karşı barışçıl, insancıl, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, bilimsel düşünen, irdeleyen ve sorgulayan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmeye, · Çevre bilincinin geliştirilmesine, · Sanat ve sporun ruhsal ve bedensel gelişime katkısına ve Şehit Polis Halim Çalkan İlkokulu olmanın haklı gururunu yaşamaya ÖNEM VERİYORUZ.

08.30-15.00

İl merkezine 60 km ,İlçe merkezinde ilçenin batı kısmında

Okulumuz ilçenin batı tarafında yeni kentleşen kısmındadır.